WEB DESIGN
VISUAL IDENTITY
AI AUTOMATION
ECOMMERCE
Web design
Branding
AI Automation

Newsletter

OM WACK STUDIO

Digitale løsninger
siden 2017

VORES HISTORIE

i 2017 byggede vi vores første webshop.

Siden da har vi udviklet os til WACK ApS, et web & branding studio, med ekspertise indenfor ecommerce websites og brand udvikling. Med base i Esbjerg, driver vi vores lille studio, som servicerer kunder over hele landet, men også udenfor Danmarks grænser. 

Studiet drives af Kasper Færgemann. I løbet af de sidste 5 år har vi hjulpet mere end 100 virksomheder med at sætte et digitalt aftryk og vækste deres forretninger. Vores erfaring spænder fra små start-ups til større koncerner. 

Halftoned image of a wireframed hand, pointing towards the middle of the screen

VORES MISSION

Vi er eksperter i Elementor & WooCommerce.

Vi er her ikke kun for at hjælpe virksomheder med at overleve, vi er her for at hjælpe dem med at dominere. Ved at tilbyde vores ekspertviden og værktøjskasse, sørger vi for at din forretning bliver en succes, i det vilde vesten der er, eCommerce. 

Vi er drevet at innovative, special-løsninger der ikke kun generere omsætning, men også forhøjer brugeroplevelsen. Ved at gøre brug af Elementor Pro og WooCommerce, får du et setup der kan håndtere dit eksisterende behov, og som samtidig er skalerbart i takt med at din virksomhed vokser. 

Halftoned image of a wireframed hand, pointing towards the middle of the screen

7 års

Erfaring

Med at designe, skalere og optimere ecommerce brands

100%

in-house

Fra design og udvikling, til content og SEO; Vi er med fra start til slut

+100

Projekter

vi bringer erfaring og viden, du bringer udfordringen

VORES SERVICES

Vi benytter nyeste teknologier, innovative designs og dybdegående ecommerce viden, der tager din forretning til næste niveau